Велике будівництво нового Центру адмінпослуг у Дрогобичі планують завершити до кінця року

Велике будівництво нового Центру адмінпослуг у Дрогобичі планують завершити до кінця року

У Дрогобичі за програмою Президента України «Велике будівництво» зводять сучасний центр надання адміністративних послуг — центр публічних послуг «Документ-Сервіс Дрогобич». Розташований він у центральній частині міста на вулиці Бориславській.

 

Станом на кінець жовтня роботи активно тривають та підходять до завершального етапу. Так, аби він відповідав стандартам «Прозорого офісу», замість стін тут вже встановили сотні квадратних метрів вітражів. Окрім цього, вмонтували два ліфти вантажопідйомністю 630 кілограм кожен, щоб мешканцям, а особливо людям з обмеженими можливостями, було зручніше. На разі брукують територію навколо об’єкту та виконують внутрішні роботи.

 

 

До кінця року обєкт планують повністю завершити. Загальна вартість будівництва, яке розрахували на декілька років – 33 мільйони гривень. На цей рік передбачено основну суму коштів – 20 мільйонів гривень, з яких 15 вже надійшло. Ще 5 мільйонів гривень вже найближчим часом очікують від Міністерства цифрової трансформації України.

 

Нагадаємо, що «Документ-Сервіс Дрогобич» являє собою двоповерховубудівлю, де на 1-му поверсі серед приміщень буде рецепція та зал очікування з дитячою зоною, зал обслуговування абонентів (фронт-офіс), де надаватимуть адміністративні послуги, громадська приймальня (бек-офіс), система електронної черги. На 2-у поверсі розмістять два конференцзали, зал для коворкінгу та технічні приміщення. Він відповідатиме всім вимогам інклюзивності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
12:53