До уваги

Енергетики відновлюють електропостачання мешканцям Львівщини
Сильні пориви вітру, падіння гілок дерев на лінії електропередачі з-за меж охоронних зон спричинили відключення в електромережах, відтак частина мешканців населених пунктів Львівщини залишилась без світла.
Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля» НЕК «Укренерго»
Національна енергетична компанія «Укренерго» планує реалізацію проекту «Реконструкція ПЛ 220 кВ Стрий – Борислав на ділянці обходу карстових явищ на території Львівської області».
Інтернет- мережею шириться фейк щодо запровадження карантину через спалах гепатиту А
Це фейк та частина ворожої ІПСО.   В разі виявлення спалахів захворювання МОЗ повідомить про це на офіційному сайті відомства та сторінках у соціальних мережах.
З 25 вересня частину дороги у селі Доброгостів перекриють через ремонт: Схема об’їзду
З понеділка, 25 вересня, в межах ремонту дорожнього покриття на автодорозі «Дрогобич-Довголука» частину шляху перекриють для проїзду автотранспорту.
На Дрогобиччині присвоїли відзнаки “Почесний громадянин Дрогобицького району”
Сьогодні під час понеділкової наради у Дрогобицькій районній військовій адміністрації , начальник Степан Кулиняк, разом із головою Дрогобицької районної ради — Андрієм Шевкеничем та начальником Дрогобицького районн
Мешканців Східницької громади закликають поки не споживати воду з криниць
Вода в криницях та відкритих водоймах на території Східницької громади, яка зазнала підтоплення, є небезпечною. Про це інформують у Дрогобицькому районному управлінні Держпродспоживслужби.
До уваги фахівців інфраструктури геопросторових даних
Створення національної інфраструктури геопросторових даних та адміністратор створення і оновлення геопросторових даних, - про це інформують у відділі містобудування та архітектури Дрогобицької РВА.
Пенсія для членів родини в разі втрати військовослужбовця-годувальника: інформує Львівський ОТЦК та СП
Відповідно до ЗУ «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», право на пенсію мають батьки та дружина (чоловік) годувальника, який загинув при виконанні службових об