У Бориславі відкрили Центр масової вакцинації від COVID-19

У Бориславі відкрили Центр масової вакцинації від COVID-19

Сьогодні, 22 листопада, у Бориславі відкрили Центр масової вакцинації населення. Відтепер всі охочі можуть додатково імунізуватись у приміщенні Бориславської центральної міської лікарні, на базі якої і відкрили Центр вакцинації. Дотепер у Бориславі діяв лише пункт щеплення на базі поліклінічного відділення, проте відкриття Центру масової вакцинації було вкрай необхідним, адже тут проживає понад 30 тисяч людей.

Начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Дрогобицької РДА Петро Сушко зазначив, що відкриття Центру масової вакцинації у Бориславі відбулось завдяки добре налагодженій співпраці Бориславської міської ради та Дрогобицької районної державної адміністрації, додавши, що сьогодні спостерігається позитивна динаміка вакцинації у Бориславі. Це пов’язано з тим, що місту вдалось перетнути позначку більше 50% вакцинованого населення.

Ірина Горинь – завідувачка відділення первинної медико-санітарної допомоги КНП «ЦМЛ м. Борислава» акцентувала на тому, що Борислав серед усіх інший територіальних громад показує хороший приклад свідомості населення та необхідності щеплення, а Центр масової вакцинації на базі Бориславської центральної міської лікарні відтепер стане доступнішим для мешканців віддалених околиць міста і зокрема для всіх тих, хто ще не встиг вакцинуватись.

 

Центр масової вакцинації у Бориславі, який розташований за адресою П.Куліша, 41А, працюватиме з 12:00 до 18:00 щоденно. Серед доступних вакцин: CoronaVac та Pfizer.

Пункт вакцинації населення, який розміщений на базі Первинної медико-санітарної допомоги на вул. Коваліва, 42, працює з 9 до 12 години з понеділка по п'ятницю.Тут є сертифікована бригада, яка проводить щеплення.

Додамо, що Львівська область зараз перебуває у «червоній» зоні, проте захворюваність на covid-19 спадає завдяки успішній вакцинації населення, тому ймовірно, незабаром Львівщина вийде із «червоної» зони карантинних обмежень.

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
18:02