Прихисткам ВПО у Дрогобицькому районі передали 8 генераторів

Прихисткам ВПО у Дрогобицькому районі передали 8 генераторів

У Дрогобицькому районі офіційно функціонує 27 колективних прихистків для вимушених переселенців. До цих прихистків відносять гуртожитки шкіл, коледжів, університетів, санаторіїв тощо. В них проживає близько 1500 осіб, в тому числі маленькі діти.

Дрогобицька районна військова адміністрація поставила собі за мету забезпечити кожен з цих колективних прихистків генераторами. У середу, 14 грудня, у переддні Святого Миколая, начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк спільно із першим заступником Романом Шлярпом передали генератори для перших 8 прихистків.

Серед цих закладів:

-  Гуртожиток  №1 ДДПУ імені Івана Франка

-  Дрогобицький механічний коледж

-  Дрогобицький медичний коледж

-  Бориславський професійний ліцей

-  Стебницька школа №18

-  Стебницька гімназія №11 імені Тараса Зозулі

-  Нагуєвицька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат

-  А також Грушівській лікарні, що в Меденицькій громаді.

«Поставили собі ціль забезпечити генераторами кожен з прихистків. Попередньо домовились з нашими міжнародними партнерами, саме «International Medical Corps» про те, що вони нададуть необхідну кількість генераторів, а відтак передамо їх колективним прихисткам ВПО. 

Паралельно у випадку ще складнішої енергетичної ситуації, окрім Пунктів Незламності, тут зможуть зігрітися всі потребуючі», — зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Зазначимо, що Дрогобицька РВА передала вже значну кількість генераторів для військових формувань, які дислокуються в регіоні, а також виконують бойові завдання на передовій.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
13:45