Дрогобицька РВА передала ще три генератори на потреби релігійних громад Дрогобиччини

Дрогобицька РВА передала ще три генератори на потреби релігійних громад Дрогобиччини

Всупереч складним обставинам, Дрогобицький район намагається всіляко допомагати не лише нашій армії, але й тим, хто залишається на місцях, продовжуючи свою діяльність у нашому місті та регіоні.  

Нещодавно Дрогобицька районна військова адміністрація передала ще три генератори для потреб місцевих релігійних громад — Дім Самарянин, який належить до УГКЦ СДЄ, і де від перших днів приймають внутрішньо переміщених осіб та всіх потребуючих. Сюди Дрогобицька РВА на чолі з головою Степаном Кулиняком передали один генератор. 

Водночас ще один генератор віддали на потреби парафії церкви Різдва Івана Хрестителя, що у Дрогобичі, і де при необхідності буде розгорнуто Пункт Незламності для усіх мешканців громади.  До допомоги генераторів долучився Благодійний фонд «КОЛО». 

Крім того,  нещодавно голова Дрогобицької РВА відвідав і дрогобицьку хоральну синагогу, де зустрілися із представниками єврейської спільноти Дрогобича та завдяки Благодійному Фонду “Спадщина майбутнього”, його голові — Павлу Фельдблюму, куди також передали ще два генератори, один з яких на потреби місцевої синагоги, а інший на потреби Дрогобицької районної військової адамінстарції. Планується, що і у місцевій синагозі також  облаштують ще один Пункт Незламності нашого міста. 

“Гуртуймося заради перемоги. Це покаже міцну підтримку та об'єднання різних конфесій, спільнот та національностей, котрі сьогодні за єдину ідею — Україну та її перемогу над російськими ворогами. Окупанти хочуть нас розділити, натомість ми ще об'єднуємось ще сильніше”, — підсумував Степан Кулиняк

 

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
16:26