Повний перехід електронної системи документообігу: у Дрогобицькій РВА провели навчання

Повний перехід електронної системи документообігу:  у Дрогобицькій РВА провели навчання

У Дрогобицькій районній військовій адміністрації відбулись навчання щодо повного переходу на електронний документообіг. 

Навчання організувала керівник апарату Дрогобицької районної військової адміністарції — Мар'яна Жук, разом із начальником відділу документообігу, контролю та організайної роботи  Дрогобицької РВА — Олександрою Луців. Практичне заняття провела держслужбовця РВА, адміністраторка системної програми документообігу Megapolis — Соломія Федючка, розповівши всім присутнім  про усі деталі та тонкощі електронної системи документообігу задля посилення та вдосконалення її ефективного використання. А також про переваги та важливість використання електронної програми у щоденній роботі держслужбовців та тих, хто працює із документами.

До навчань долучились працівники та керівники усіх структурних підрозділів Дрогобицької районної військової адміністрації.

Робота із електронною системою документації вже декілька років частково впроваджена у механізм роботи, проте задля вдосконалення та покращення якості виконання завдань, потребує постійного розвитку та нових умінь. Відтак головна мета навчань повного переходу на електронний документообіг для працівників РВА — підвищити прозорість та ефективність роботи державної структури. Швидше та оперативніше виконувати поставлені завдання.

Система електронного документообігу охоплює всі етапи життя документів – від підготовки проектів документів до організації зберігання документів (функції захищеного електронного архіву та цифрового підпису).

Загалом, електронний документообіг — це обмін документами в електронному форматі (на відміну від паперу) захищеними каналами зв’язку. Такі документи мають юридичну силу та прирівнюються до оригіналів, тому видруковувати їх не потрібно — згідно з закону України «Про електронні документи та електронний документообіг». 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
15:21