УВАГА! Попередження про навчальні заходи з питань цивільного захисту

УВАГА! Попередження про навчальні заходи з питань цивільного захисту

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ!

Дрогобицька районна державна адміністраціяінформує 22- 23 вересня 2021 року на території району, проводяться навчання з питань цивільного захисту населення.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території Львівської області в період з 21 по 23 вересня очікується різке ускладнення погодних умов.

У зв’язку з переміщенням активного циклону, що утворився над Балтикою та проходження атмосферних фронтів з заходу, на території Дрогобицького району впродовж 22-23 вересня буде спостерігатися істотне погіршення погодних умов: пориви північно-західного вітру до 25 м/сек., з шквалами до 30 м/сек., сильні зливи, можливі грози, град.

Вночі та вранці 23 вересня очікуються дуже сильні опади, туман, погіршення видимості в дощі. Кількість опадів може скласти місячну норму, що приведе до підняття рівня річок басейну Дністра та Західного Буг

Складні гідрометеорологічні умови на території району можуть призвести до істотного погіршення виробничо-промислової, гідрогеологічної обстановки та загрози виникнення надзвичайної ситуації).

Для підвищення рівня самозахисту громадян рекомендуємо додержуватися наступних правил:

• Уважно слухайте інформацію про надзвичайну ситуацію та інструкції про порядок дій, не користуйтеся без потреби телефоном, щоб він був вільним для зв'язку з вами.

• Зберігайте спокій, попередьте сусідів, надайте допомогу інвалідам, дітям та людям похилого віку.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
09:47