У Львові відбулась серпнева конференція освітян із усіх територіальних громад області

У Львові відбулась серпнева конференція освітян із усіх територіальних громад області

У четвер, 26 серпня, у приміщенні Львівського національного університету імені Івана Франка відбулась серпнева конференція освітян області на тему: «Освіта Львівщини у незалежній Україні: виклики, цінності, здобутки».

У конференції взяли участь керівники структурних підрозділів, що відповідають за галузь освіти в райдержадміністраціях, територіальних громадах, представники вищої, професійної, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

Дрогобицьку районну державну адміністрацію на конференції представляв керівник відділу освіти, охорони здоров’я, молоді та спорту Петро Сушко.

З 30-літтям відновлення Незалежності України, неоціненним вкладом освітян у розвиток держави та новим навчальним роком освітян привітав голова Львівської облдержадміністрації — Максим Козицький. 

Голова ОДА відзначив нагородами учням, які здобули перемоги на міжнародних олімпіадах в складі команди України.

Детальний аналіз розвитку освіти за попередні 30 років, здобутків, а також викликів та цінностей, які потрібно зберегти для розвитку держави та освіти, навів у своїй доповіді директор Департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска.

Під час освітньої конференції обговорили зміни шкільного харчування, налагодження дистанційної форми навчання, підвищення кваліфікації вчителів та реформування старшої школи. Також вшанували пам'ять патрона університету покладанням квітів до пам’ятника Іванові Франку.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:35