Польська допомога в час війни: візит іноземної делегації у Дрогобицьку РВА

Польська допомога в час війни: візит іноземної делегації у Дрогобицьку РВА

Вчора, 22 вересня, у Дрогобицьку районну військову адміністрацію завітала польська делегація, а саме гості з міста Люблін —  представники благодійної фундації Stowarzyszenie Solidarności Globalnej — о. Мєчислав Пузевіч та представники міжнародної компанії з виготовлення архітектурних профільних системи —  Aliplast, яке розташоване у місті Люблін. 

З представниками польської делегації зустрівся голова Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк. Крім того, на зустрічі був присутній директор БФ «Карітас» СДЄ УГКЦ о.Ігор Козанкевич. Сторони разом обговорили механізми та шляхи спільної роботи для Дрогобиччини.

Під час зустрічі голова Дрогобицької РВА поговорив з польськими колегами про важливість підтримки України в час російської агресії, а зокрема прицільно обговорили про можливості допомоги для наших переселенців та, звісно, для нашої української армії.

Від початку повномашбного російського вторгнення польські колеги активно допомагають Україні, а саме співпрацюють із БФ “Карітас у Дрогобичі та відкриті до нової колаборації.

“Важливо зараз акумулювати всі свої ресурси та сили для допомоги українським Героям, котрі зі зброєю в руках тримають фронт не лише для України, але для Польщі та всієї Європи”, — підсумував Степан Кулиняк під час зустрічі з польськими колегами. 

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:57