Онлайн-марафон «Україна надихає» до 30-ї річниці незалежності України переглянули 3,5 млн осіб в різних країнах по всьому світу

Онлайн-марафон «Україна надихає» до 30-ї річниці незалежності України переглянули 3,5 млн осіб в різних країнах по всьому світу

3,5 млн осіб в усіх куточках світу – від Австралії до Канади – стали глядачами англомовного онлайн-марафону «Україна надихає», який Міністерство закордонних справ підготувало до 30-ї річниці незалежності нашої держави.

Марафон був розрахований на іноземну аудиторію та транслювався через соціальні мережі МЗС, закордонних дипломатичних установ України та ДУ «Український інститут» протягом усієї доби 24 серпня 2021 року в усіх 24 часових поясах.

Проект є одним із заходів зовнішньополітичного відомства у сфері публічної дипломатії, покликаних змінювати стереотипні уявлення про нашу державу, що формувалися протягом багатьох десятиріч і не відображають тих позитивних змін, які мали місце з часу набуття незалежності та дійсно здатні вразити й надихнути. Глядачі побачили, що сучасна Україна – це динамічна, креативна, інноваційна держава, яка стрімко розвивається. Що тут цінують свободу та різноманітність, а потенціал та можливості для реалізації нових ідей і проектів є безмежними.

У межах марафону іноземна аудиторія також мала можливість дізнатися реальні факти про незаконну анексію Російською Федерацією українського Криму, який неодмінно буде звільнений від тимчасової окупації.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
10:28