Мер міста Кременчук подякував Дрогобиччині за допомогу

Мер міста Кременчук подякував Дрогобиччині за допомогу

Російська агресія продовжує нищити українські міста. Кременчук — одне з тих міст, про котре сьогодні знає вся Україна. Саме там окупанти ракетними авіаційними  ударами зруйнували найбільше в країні підприємство з виробництва нафтопродуктів, спричинивши  тимчасову кризу з пальним. Водночас інфраструктура Полтавської області продовжує функціонувати навіть попри значні пошкодження.

Дрогобицька районна військова адміністрація налагоджує механізм допомоги тим регіонам України, які сьогодні потребують підтримки та допомоги. Нещодавно міський голова міста Кременчука Віталій Малецький  через представників Збройних сил України передав подяки для начальника Дрогобицької районної адміністрації — Степана Кулиянка та мера міста Борислава — Ігоря Яворського подяки, в який висловив слова вдячності за допомогу у надважкий для країни час.

“Подяка «За готовність до взаємодопомоги у надскладний для нашої країни час» — це слова подяки для всіх нас, бо допомагаємо ми всі разом. Всі українці сьогодні стоять горою один за одного.Тримаймо стрій, віримо в нашу перемогу”, — сказав Степан Кулиняк під час вручення подяки одним із бійців ЗСУ під час офіційної наради у  Дрогобицькій районній військовій адміністрації.

Нагадаємо, що бійці Окремого Батальйону Територіальної Оборони імені Петра Сагайдачного, який укомплектований здебільшого з мешканців Дрогобицького району, продовжують виконувати бойове завдання у місцях дислокації та гідно захищають країну.

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
09:37