​Максим Козицький та Степан Кулиняк оглянули роботу Центрів вакцинації у Дрогобицькому районі

​Максим Козицький та Степан Кулиняк оглянули роботу Центрів вакцинації у Дрогобицькому районі

Вакцинальна кампанія від COVID-19 на Львівщині перебуває під безпосереднім контролем Львівської обласної державної адміністрації. У межах районів — районних державних адміністрацій.

У середу, 4 серпня, на Дрогобиччині з робочим візитом перебував голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький. У межах візиту Максим Козицький разом з головою Дрогобицької РДА Степаном Кулиняком оглянули роботу Цетрів вакцинації у Дрогобицькому районі. Зокрема, у Дрогобичі, що працює на базі Центру культури та мистецтв «Каменяр», де за день роблять 90 щеплень, та у Трускавці, що на базі міської лікарні, де за день вакцинують 150 людей.

Посадовці поспілкувалися з відвідувачами та медичним персоналом, а також ознайомилась із умовами та технічними можливостями центру.

Загалом робота Центрів організована належним чином, однак темпи вакцинальної кампанії потрібно пришвидшувати. Відтак керівництву місцевих рад доручено вжити невідкладних заходів щодо забезпечення масової вакцинації населення та належного інформаційного супроводу вакцинальної кампанії.

Окрім Центрів вакцинації, у Дрогобицькому районі працюють і пункти щеплень, де всі охочі мають змогу провакцинуватись:

— у Дрогобицькій громаді — на базі КНП «Дрогобицька міська поліклініка», КНП «Дрогобицька районна лікарня» та КНП «Стебницька міська лікарня»

— У Трускавці – КНП «Трускавецька міська лікарня»

— У Бориславі – КНП «Центральна міська лікарня міста Борислав»

— У Меденичах – КНП «Меденицька лікарня».


Стежте за новинами в нашому Telegram-каналі


Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
15:57