Громадськість запрошують долучатися до складу робочої групи з боротьби з російськомовним «культурним продуктом»

Громадськість запрошують долучатися до складу робочої групи з боротьби з російськомовним «культурним продуктом»

При Львівській облдержадміністрації формується міжвідомча робоча група щодо проведення роз’яснювальної роботи про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на  території Львівської області. До участі запрошують представників організацій громадянського суспільства. 

Як зазначають у департаменті комунікацій та внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації та повідомляє пресслужба ЛОДА, до складу робочої групи входитимуть представники:

— органів місцевого самоврядування;
— виконавчої влади;
— правоохоронних органів;
— громадськості.

Для того аби взяти участь у роботі міжвідомчої робочої групи необхідно до 1 листопада 2021 року заповнити електронну форму за посиланням.

Додамо, що міжвідомча робоча група формується відповідно до рішень Львівської обласної ради від 18 вересня 2018 року  № 745 «Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області» та від 7 жовтня 2021 року № 228 «Про інформацію Львівської обласної державної адміністрації щодо виконання рішення обласної ради від 18 вересня 2018 року «Про мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту на території Львівської області»».

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
13:23