Дрогобицькі акробати перемогли на Кубку України

Дрогобицькі акробати перемогли на Кубку України

У неділю завершився чемпіонат України серед юніорів та відкритий Кубок Львова зі спортивної акробатики. Змагання тривали з 15 по 19 грудня у залі гімнастики Львівського державного  університету фізичної культури ім. І. Боберського.

У заходах загалом взяли участь понад 300 акробатів з 14 міст України, а також гості з Кишенева і Тирасполя, що у Республіці Молдова.

У межах чемпіонату України розіграли 20 комплектів нагород. Львівські спортсмени здобули п'ять медалей. Зокрема, мішана пара Анастасії Семенович та Богдана Іваника посіли 1 і 3 місця, чоловіча група у складі Андрія Чепелюка, Тараса Орищака, Назара Стеціва, Ростислава Стеціва здобули три перші місця  – у двох вправах і багатоборстві. Усі вони вихованці Дрогобицької ДЮСШ ім. І.Боберського, тренують спортсменів Оксана Жгута та  Жанна Жгута.

Окрім того, у межах відкритого міжнародного Кубку Львова розіграли 18 комплектів нагород.

Тут львівські спортсмени здобули чотири медалі: мішана пара Анастасії Семенович та Богдана Іваника стали срібними призерами, чоловіча група у складі Андрія Чепелюка, Тараса Орищака, Назара Стеціва, Ростислава Стеціва виборола перше місце,  жіноча пара Ліліана Кіцери та Вероніка Коваль стали срібними призерами в категорії 13-19 років. Вони вихованці ДЮСШ ім. Чукаріна. Тренує спортсменів Богдан Голотко.

Пара Софії Ісаєнко та Анастасії Гринько стали срібними призерами серед дорослих. Вони також вихованці ДЮСШ ім. Чукаріна, тренери — Аліна Сениця та Михайло Сениця.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
13:04