Дрогобиччина посилює міжнародну співпрацю, допомагаючи ВПО

Дрогобиччина посилює міжнародну співпрацю, допомагаючи ВПО

Сьогодні, 27 жовтня, у Дрогобицьку районну військову адміністрацію вже вдруге  завітали представники Міжнародного Медичного Корпусу.
Начальник Дрогобицької РВА — Степан Кулиняк разом з іноземними колегами підписав Меморандум про допомогу вимушено переселеним українцям, котрі зараз мешкають у Дрогобицькому районі та продовжують потребувати нашої підтримки.

До міжнародної робочої зустрічі долучились Дамір Росо — локальний  координатор організації Міжнародного Медичного Корпусу, Самюель Мбуто — координатор харчування, Ірина Кобута —супервайзер організації та перший перший заступник Дрогобицької РВА — Роман Шлярп.

«Дякуємо, що допомагаєте. Будь-яка ваша допомога, навіть найменша є важливою для нас та для нашого району», — сказав Степан Кулиняк під час підписання Меморандуму.



Водночас під час зустрічі, Степан Кулиняк та Роман Шлярп обговорили з іноземними колегами шляхи та механізми допомоги для нашого Дрогобицького району — як для внутрішньо переміщених українців, так і для мешканців.  

«Знаємо, що ця зима буде складною, але завдяки підтримці міжнародних колег зможемо вистояти: домовились про закупівлю  генераторів для нашого району, постачання питної води в разі необхідності. А також теплого одягу, обігрівачів та інших необхідних речей для зими. Тримаємо руку на пульсі та продовжуємо робити все,  щоб стати сильнішими», — підсумував начальник Дрогобицької РВА.

Крім допомоги ВПО, Міжнародний Медичний Корпус працює та допомагає матерям  та дітям, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, відтак готові також допомагати й тим, хто на Дрогобиччині потребує цієї підтримки.



Нагадаємо що  Міжнародний Медичний Корпус є всесвітньою службою швидкого реагування допомогу та надає різного роду допомогу тим, хто постраждав від катастроф, конфліктів, захворювань, стихійних лих.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
21:10