Закликаємо зголошуватись соціально-вразливі верстви населення ВПО для отримання допомоги

Закликаємо зголошуватись соціально-вразливі верстви населення ВПО для отримання допомоги

Внутрішньо переміщені особи, які мешкають в Дрогобицькому районі, зможуть отримати соціальну допомогу від Міжнародної організації  «HelpAge International в Україні».

На Дрогобиччині розпочала свою діяльність Міжнародна організація «HelpAge International в Україні», яка допомагатиме внутрішньо переміщеним особам та усім тим, хто постраждав  від російської агресії в Україні. Благодійна організація працюватиме у партнерстві із Дрогобицькою районною військовою адміністрацією. 

Міжнародна благодійна організація «HelpAge International», яка має офіційне представництво в Україні допомагатиме,  перш за все, внутрішньо переміщеним особам, які проживають у Дрогобицькому районі. Зокрема допомагатиме із забезпеченням продуктовими наборами та іншими соціально необхідними речами. Здебільшого організація орієнтована на людей похилого віку, людей з інвалідністю та за можливості багатодітних сімей.

Допомогу надаватимуть не лише тим ВПО, які мешкають у тимчасових соціальних прихистках – гуртожитках, школах тощо, а й тим, що проживають у приватному секторі. 

Просимо звертатись за допомогою соціально-вразливі верстви населення з числа ВПО, а саме: літні люди, матері з дітьми, люди з інвалідністю.

За детальною інформацією просимо звертатись безпосередньо у Дрогобицькому районну військову адміністрацію. 

Контактна особа: Наталія Федурко +38 096 95 44 651

 

 

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
15:39