З понеділка заклади освіти, де немає 100% вакцинованованого колективу, працюватимуть у віддаленому режимі

З понеділка заклади освіти, де немає 100% вакцинованованого колективу, працюватимуть у віддаленому режимі

З 30 жовтня Львівщина, відповідно до рішення Державної та обласної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, переходить у «червону зону» карантинних обмежень.

 

Відтак, рішенням обласної комісії з питань ТЕБ і НС всі заклади освіти переходять на дистанційну форму навчання.

 

Однак, в очному режимі можуть продовжити навчання дошкільні навчальні заклади, спецшколи та 1-4 класи. Також звичний режим навчання доступний тим закладам, де 100% колективу пройшли повний курс вакцинації.

 

У протоколі засідання обласної комісії ТЕБ та НС зазначено: «Заборонено відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, а також крім закладів освіти, усі працівники яких мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, шо підтверджує вакцинацію від С0УЮ-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія)».

 

У Департаменті освіти і науки Львівської ОДА надіслали відповідні листи з роз’ясненнями усім відділам освіти територіальних громад, керівникам закладів вищої, професійно-технічної, фахової передвищої освіти та установам обласного підпорядкування.

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
12:26