В День захисника України Дрогобиччина передала автівки та військову амуніцію для фронту

В День захисника України Дрогобиччина передала автівки та військову амуніцію для фронту

Дрогобицький район продовжує допомагати українським військовим. 

Зокрема, 14 жовтня, в День захисника та захисниці України за сприяння Дрогобицької районної військової адміністрації для потреб армії передали 2 автомобілі швидкої медичної допомоги в межах ініціативи Максима Козицького “1000 автомобілів свободи”, 1 генератор, 3 бензопили та міношукач. Крім того, Дрогобицький батальйон територіальної оборони отримав 70 зимових форм, 65 пар тактичних черевиків.

 Для кращого екіпірування добровольчі формування територіальних громад отримали 70 бронежилетів. Нагадаємо, що попередньо ще 15 таких передали Дрогобицькому ДФТГ.

Все необхідне  обладнання для бійців вдалося придбати спільно з БФ «Коло», головою районної ради Андрієм Шевкеничем, міським головою Борислава Ігорем Яворським,  головою Дрогобицького міськрайонного суду Андрієм Хомиком, керівництвом ДЛГП «Галсільліс» Богданом Захарком, підприємцями Романом Фідиком, Василем Танчуком,депутатом ДМР Ярославом Пецюхом, громадським активістом-волонтером Олегом Балогом тата іншими небайдужими людьми.

Крім того, начальник Дрогобицької районної військової адмінстрації Степан Кулиняк подякував та відзначив грамотамиукраїнських бійців, які захищають територіальну цілісність України, наближаючи перемогу.

Так, відзнакою та нагрудним знаком Дрогобицької районної військової адміністрації нагородили бійця легендарної 80 окремої десантно-штурмової бригадиАндрія Мацана, котрий внаслідок поранення втратив ногу та Володимира Ахунова – бійця 24 ОМБр імені короля Данила, який як і Андрій захищав Україну на фронті ще з 2014 року.

 “Дякуємо всіх захисникам і захисницям України! Кожному на своєму місці! Ми будемо для вас міцним тилом, не лише в цей день, а щодня – до самої перемоги!”, — сказав Степан Кулиняк під час нагородження.

Також почесною громотою Львівської ОВА нагородили керівника БФ «Коло»Олександра Юркова, котрий з перший днів війни спільно із Дрогобицькою РВА допомагає фронту, військовим та всіляко наближає спільну перемогу, першого заступника начальника Дрогобицької РВА Романа Шлярпа та командирів військових формувань.

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
16:41