У Дрогобицькому районі затвердили перелік 36 вулиць та об'єктів, які ремонтуватимуть під час війни

У Дрогобицькому районі затвердили перелік 36 вулиць та об'єктів, які ремонтуватимуть під час війни

На час дії воєнного стану органи місцевого самоврядування не можуть вільно здійснювати касові видатки за будь-які види робіт, в тому числі ремонт доріг. Першочерговому фінансуванню підлягають лише соціально захищені статті та виплати.

Проводити ремонтні роботи на об'єктах комунальної власності та здійснювати за них оплату можна лише за умови їх затвердження обласною військовою адміністрацією.

За поданням Дрогобицької районної військової адміністрації начальник Львівської ОВА видав наказ, яким затвердив перелік виконання аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Дрогобицького району.

У Трускавецькій територіальній громаді проведуть поточний ремонт на 16 вулицях: П.Сагайдачного, С.Бандери, Суховоля, Стебницька, Героїв УПА, Данилишиних, Воробкевича, Бориславській, Гоголя, І. Мазепи, В.Івасюка, Річки, П.Скоропадського, Д.Галицького, В.Стуса та Дрогобицькій.

У Бориславській громаді затвердили для ремонту 3 вулиці: С.Бандери, А.Міцкевича та С. Петлюри, а також нанесення дорожньої розмітки на покриття доріг у Бориславі.

Окрім цього, на затвердженні перебуває документ, яким буде надано дозвіл на на ремонт ще 7 вулиць у Бориславі, 4 у Дрогобичі, 3 у Східниці та 2 у Меденичах.

У Бориславі відремонтують ще вулиці Дрогобицьку, Коваліва, Шкільну, Івасюка, І.Франка, Потік та Д.Галицького.

У Дрогобичі — вулиці П.Сагайдачного, В.Великого, П.Орлика та Самбірську.

У Східницькій територіальній громаді проведуть ремонт вулично-дорожньої мережі струменевим методом, а також поточний ремонт перехрестя вулиць Т.Шевченка-Кропивницької та Бориславської смт Східниця.

У Меденицькій громаді виконають капітальний ремонт прибудинкової території КНП «Меденицька лікарня» та вулиці М.Грушевського з облаштуванням тротуарів.

Ці роботи обійдуться бюджетам територіальних громад у 19 мільйонів гривень.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
16:46