У Дрогобицькій РВА провели тренінг щодо покращення якості молочних продуктів

У Дрогобицькій РВА провели тренінг щодо покращення якості молочних продуктів

В межах швейцарсько-української програми “Розвиток торгівлі  з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України” у Дрогобицькій районній військовій адміністрації відбувся тренінг щодо покращення якості молочних продуктів та забезпечення продовольчої безпеки району.

Участь у навчаннях взяли тренери Львівської аграрної дорадчої служби (ЛАДС) — Роман Возний, Михайло Вишневський та Оксана Сеньків, яка під час тренінгу також навчила усіх присутніх практичних навиків оцінки молока на наявність прихованої форми маститу у корів. До навчання долучились також і ветеринарні лікарі Дрогобиччини, а також власники сімейних ферм району та всі дотичні до  фермерської галузі.

Крім того, під час теоретичних та практичних занять учасники заходу змогли більше дізнатись про застосування новітніх технологій, підсилення досвіду у фермерській галузі, покращення здоров'я свійських тварин та правильний догляд за нами.  Всі ці фактори впливають на якість молока, яке ми щоденного споживаємо у своєму раціоні, а отже несе вплив на наше здоров’я.

Семінар щодо покращення якості молочних продуктів та його впливу на здоров’я людини, відбувся за сприяння Дрогобицької районної військової адміністрації.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:52