Цієї п’ятниці у Дрогобичі проведуть благодійну виставку та аукціон на підтримку ЗСУ

Цієї п’ятниці у Дрогобичі проведуть благодійну виставку та аукціон на підтримку ЗСУ

У Дрогобичі відбудеться виставка-аукціон під назвою «Мистецтво нескорених», яка спрямована об’єднати українських художників, а всі виручені кошти передати на потреби ЗСУ.

Організаторами мистецької акції виступили Дрогобицька районна військова адміністрація у партнерстві із Благодійним фондом «Коло».

Проведуть благодійну виставку та аукціон картин на підтримку ЗСУ вже цієї п’ятниці, 20 травня, у Палаці мистецтв музею «Дрогобиччина». Початок о 18:00. Вхід вільний.

Під час заходу будуть представлені роботи таких художників як Левко Микитич, Ярослав Данилів, Олеся Сікора, Олександр Максимов, Ігор Перхун, Андрій Чеборату та інші.

Кожну з робіт можна буде придбати під час виставки. Пізніше усі картини розмістять на онлайн-платформі, відтак вони стануть доступні для продажу іноземній спільноті. Основна мета – зібрати кошти для закупівлі карети швидкої допомоги на потреби Збройних сил України.

«Ця акція спрямована об’єднати українських художників, а всі виручені від цього об’єднання кошти передати на потреби ЗСУ. Таким чином показати, що в час війни митці не залишаються осторонь, натомість формують ще один важливий фронт. Культура є невід'ємною частиною нашої боротьби проти російської агресії в Україні, відтак у сьогоднішніх умовах вкрай потрібна та актуальна», — зазначають організатори виставки. 

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:36