​Сьогодні в Україні - День воєнної розвідки

​Сьогодні в Україні - День воєнної розвідки

7 вересня в Україні відзначають День воєнної розвідки України. Саме 7 вересня 1992 року було підписано Указ Президента України про створення цього розвідувального органу при Міністерстві оборони України.

Воєнна розвідка відіграє надзвичайно важливу роль у забезпеченні безпеки нашої держави та захисті наших національних інтересів. Робота розвідника — це глибокі аналітичні знання, відмінна фізична підготовка і безцінний досвід ведення розвідувальної діяльності.

До сфери воєнних розвідників належить інформація, пов’язана з реальним або вірогідним супротивником, яка дозволяє визначити його військові ресурси, бойові можливості та вразливі місця, встановити передбачуваний хід воєнних дій.

Розвідники часто наражають свої життя на небезпеку, але від успіху їхньої діяльності залежить дуже багато. Розвідка на полі бою – це очі і вуха командира і штабу. Від неї залежить успіх виконання бойової операції. Саме розвідка дозволяє чути і бачити противника.

Щиро вітаємо всіх, хто пов’язав своє життя і діяльність з вирішенням цих непростих завдань. Здоров’я вам та успіхів. Незламної волі в подоланні труднощів військової служби та перемоги над агресором!

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
13:44