Ще два Пункти Незламності Дрогобиччини отримали все необхідне для функціонування

Ще два Пункти Незламності Дрогобиччини отримали все необхідне для функціонування

Теплі ковдри, набір антисептиків, термопот для заварювання теплого чаю чи кави, сучасні буржуйки — все це передала Дрогобицька районна військова адміністрація на потреби Пунктів Незламності Дрогобиччини.

Сьогодні, 15 грудня, перший заступник голови Дрогобицької РВА Роман Шлярп разом зі службовцями передали усі необхідні речі для обігріву та повноцінного функціонування Пунктів у гімназію № 17, у гімназію № 16 у Дрогобичі, а також у Народний  дім ім. І.Франка, де вже діють Пункти Незламності  Дрогобицького району.

За словами першого заступника Дрогобицької РВА, усі ці речі стануть необхідними для того, щоб кожен, хто матиме потребу зміг прийти у Пункт, зігрітись, випити теплого чаю, а також підзарядити усі необхідні гаджети чи мобільні телефони в разі критичної ситуації у нашому районі.

Дрогобицька районна військова адміністрація передали всі необхідні речі у Пункти Незламності за сприяння Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Львівської обласної військової адміністрації та департаменту економічної політики ЛОВА.

Нагадаємо, що у Дрогобицькому районі Пункти Незламності діятимуть  у разі відключення світла більше ніж на 24 години. Ці Пункти стануть простором, де кожен почуватиме себе безпечно, тепло, а також зможе підзарядити усі необхідні гаджети, відтак довести ворогам, що нас не зламати навіть у найбільш критичних ситуаціях нашої країни.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
18:01