Меденицьку громаду відвідала команда молодіжного проєкту «Рада твого району»

Меденицьку громаду відвідала команда молодіжного проєкту «Рада твого району»

У смт Меденичі відбувся один з етапів проєкту «Рада твого району», який реалізовує громадська організація «Львівський Молодіжний Клуб» спільно із випускниками програми особистісного та професійного розвитку «Державотворець».

Команда проєкту «Рада твого району» зустрілась з представниками Молодіжної ради Меденицької територіальної громади та активною місцевою молоддю.

На зустрічі обговорили участь молоді, виклики й проблеми молодіжної ради, юридичні моменти діяльності, проаналізували допущені помилки та шукали шляхи їх вирішення та окреслили план дій на наступні місяці.

Також представники команди проєкту «Рада твого району» детально розповіли членам молодіжної ради про дизайн ведення соціальних мереж, юридичну базу, на якій формується молодіжна рада, їхні права, можливості та повноваження, а також обговорили аспекти налагодження співпраці влади, молоді та громадськості.

«Наша команда рада, що зустріч відбулась з активними дискусіями, питаннями-відповідями і можливістю чути один одного. Бажаємо Молодіжній раді плідної роботи та успішних результатів в діяльності. За цими людьми майбутнє Меденицької громади. Дякуємо за зустріч і будемо слідкувати за вашими досягненнями. Ми готові та натхненні до нових виїздів» — зазначив керівник проєкту та президент громадської організації «Львівський Молодіжний Клуб» Данило Шевчук.

Нагадаємо, навчальний проєкт «Рада твого району» реалізовується в межах конкурсу молодіжних проєктів управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Довідково:

Проєкт спрямований на активізацію залучення молоді до процесів ухвалення рішень та підвищення рівня їх громадських компетентностей та має на меті створення нових та підсилення вже створених молодіжних рад у громадах.

За діяльністю команди, виїздами у громади Львівщини можна слідкувати на сторінках проєкту у соціальних мережах за посиланнями: фейсбук та інстаграм.

За інформацією Львівської ОДА

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
10:38