Львівщина отримає 60 млн гривень субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій

Львівщина отримає 60 млн гривень субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій

19 травня на засіданні Кабінету Міністрів України розподілили 1,68 млрд гривень коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між областями, затвердивши відповідним розпорядженням.

Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Зокрема, Львівщині з вказаного обсягу передбачено 60 млн гривень на реалізацію 78 проєктів соціально-економічної інфраструктури: будівництва, реконструкції, капітального ремонту закладів охорони здоров’я, шкіл, дошкільних навчальних закладів, спортивних об'єктів, проєктів галузі житлово-комунального призначення, а також придбання медичного обладнання для закладів охорони здоров’я.

Детальніше про проєкти у додатку за посиланням.

Довідково:

Порядок і умови надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток окремих територій визначено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 06.02.2012 №106 (зі змінами).

Головним розпорядником визначили Міністерство фінансів України.

Пропозиції щодо розподілу Субвенції (включаючи пропозиції щодо об’єктів і заходів, що можуть забезпечуватися за рахунок Субвенції) подаються Мінфіну для розгляду комісією народними депутатами України та облдержадміністраціями.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:21