Хористи духовної семінарії відвідали Дрогобицьку РДА з нагоди закінчення циклу Різдвяних свят

Хористи духовної семінарії відвідали Дрогобицьку РДА з нагоди закінчення циклу Різдвяних свят

З колядою та співами завітав октет хору Дрогобицької Духовної Семінарії у Дрогобицьку районну державну адміністрацію у вівторок, 8 грудня.

Хористи Дрогобицької Духовної Семінарії співали давні українські колядки та віншування, відтак завершили цикл Різдвяних свят. Підбірка колядок у виконанні октету семінаристів Дрогобицької Духовної семінарії стала чудовим завершенням зимових свят. Хористи поєднали у своєму співі декілька українських колядок, серед яких були і «Ми прибули, господарю, до Вашої хати», «Рай розвився», «Небо ясні зорі вкрили», «Христос ся рождає з предвічних віків».

Голова Дрогобицької районної державної адміністрації Степан Кулиняк та голова районної ради Андрій Шевкенич привітали та подякували семінаристам за візит, побажавши усім присутнім злагоди, добробуту та вдалої спільної праці для нашого регіону.

Семінаристи  Дрогобицької Духовної Семінарії щороку відвідують державні установи та структури із колядою та віншуванням,  тим самим нагадуючи, що церковна музика і спів гуртують людей, позитивно впливають на формування характеру та, перш за все, глибше відкривають традиції українських колядок.

Опісля виступу октету хору Дрогобицької Духовної Семінарії, духовенством відбулось освячення Йорданською водою працівників Дрогобицької районної державної адміністрації.

 

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
13:53