Економте час на отримання послуг та довідки для ВПО в управліннях соціального захисту. Відтепер доступний шеринг документів у Дії

Економте час на отримання послуг та довідки для ВПО в управліннях соціального захисту. Відтепер доступний шеринг документів у Дії

В усіх управліннях соціального захисту населення (УСЗН) доступна функція шерингу документів у застосунку Дія. Нею можна скористатися при оформленні допомоги для ВПО та довідки для перетину кордону людям з інвалідністю. 

Це означає, що тепер не обов'язково носити з собою фізичні документи чи надавати їх копії. Достатньо поділитися їх цифровою копією в кілька кліків через Дію. Шеринг документів також допоможе уникнути помилок при внесенні ваших персональних даних у базу та пришвидшить обслуговування. 

Щоб поділитись копією документа:

  • оберіть паспорт, картку платника податків (РНОКПП) чи свідоцтво про народження в застосунку Дія;

  • натисніть на документ та оберіть штрихкод,

  • працівник управління соцзахисту зчитує  номер під штрихкодом;

  • підтвердьте запит на передачу копій документів у застосунку Дія.

Щоб скористатися послугою шерингу, необхідно оновити Дію до останньої версії.

Послуга реалізована Міністерством цифрової трансформації України спільно з Міністерством соціальної політики України. Шеринг документів в УСЗН став можливим завдяки інформаційним обмінам сервісу Дія та Єдиної інформаційної системи соціальної сфери. 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:56