600 випускників з Дрогобиччини зареєструвались на національний мультитест

600 випускників з Дрогобиччини зареєструвались на національний мультитест

Цього року через війну в Україні, яку розпочала Росія, спростили зовнішнє незалежне оцінювання. Замість ЗНО лише у 2022 році випускники складатимуть національний мультипредметний тест з трьох предметів: української мови (без літератури), математики та історії України.

НМТ складатиметься з 60 запитань – по 20 з кожного предмету. На виконання тесту дається 80 хвилин. Відразу після його завершення учасники на екрані бачитимуть свій результат.

Як зазначають в управлінні гуманітарної політики Дрогобицької РВА, до 7 червня випускники 11-х класів мають у своєму елеткроному кабінеті підвтердити участь та вкзати місто складання іспиту.

У Дрогобицькому районі із 1 258 випускників-одинадцятикласників для складання мультитесту зареєструвались 600 осіб, решту продовжують реєстрацію.

Попередньо планується, що на Дрогобиччині буде облаштовано 2-3 пункти в залежності від кількості учасників.

Тестування  розпочнеться з 18 липня та триватиме два тижні. Дві сесії на один день, а після двох сесій  — випускники матимуть один день перерви.

Водночас, у випадку  зриву тестування, через небезпеку повітряної тривоги, усі учасники повинні залишити тестування та спуститись в укриття, а новий тест знову розпочати, коли небезпека мине.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
15:48