​Як Замовникам ефективно закупити, а Постачальникам вигідно продати: Підприємців та розпорядників бюджетних коштів запрошують на безкоштовний семінар

​Як Замовникам ефективно закупити, а Постачальникам вигідно продати: Підприємців та розпорядників бюджетних коштів запрошують на безкоштовний семінар

Департамент економічної політики Львівської ОДА проводить серію безкоштовних семінарів — практикумів «Як Замовникам ефективно закупити, а Постачальникам вигідно продати в системі ProZorro Market». До участі у заході запрошують представників місцевого бізнесу, постачальників й виробників товарів та розпорядників бюджетних коштів.

Один з таких семінарів-практикумів відбудеться 8 жовтня 2021 року.

Серед спікерів: представники ДП «Прозорро» – керівник відділу розвитку системи публічних закупівель Олексій Краснощоков та фахівець з публічних закупівель Ольга Нос розкажуть про функціонування ProZorro Market, його переваги і загальні принципи роботи для Замовників та Учасників.

Форма проведення семінару очна, з дотриманням усіх карантинних обмежень.

Місце проведення: м. Львів, проспект В’ячеслава Чорновола, 7, конференц-зал готелю «Львів».

Початок семінару для учасників — представників місцевого бізнесу, постачальників й виробниківтоварів стартує о 13:00. Реєстраціярозпочнеться з 12:00. Для участі у заході обов’язкова попередня реєстрація за посиланням https://forms.gle/CGZpYX52UKYoEzcBA .

Початок безкоштовного навчального семінару- практикуму для замовників відбудеться о 14 год. 45 хв., реєстрація розпочнеться з 14:15. Для участі у заході обов’язкова попередня реєстрація за посиланням https://forms.gle/qHrqzx8NB3EX8Rc28 .

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:54