Ваучерна підтримка бізнесу: підприємців запрошують для участі у конкурсі

Ваучерна підтримка бізнесу: підприємців запрошують для участі у конкурсі

Суб’єктів мікро- та малого підприємництва – юридичних осіб та ФОПів запрошують для участі у конкурсі ваучерної підтримки бізнесу, який триватиме до 10 липня.

Ваучери – це право на безповоротну фінансову допомогу, яка надається у розмірі:

 не більше 50 тис. грн на маркетингові ваучери;

 не більше 80 тис. грн на ваучери для сертифікації продукції.

Частка власних витрат суб’єктів господарювання, при цьому, повинна становити не менше 30% суми від загальних витрат.

Зверніть увагу! Кожен суб’єкт господарювання впродовж року може отримати 1 (один) ваучер на відшкодування частини вартості робіт і послуг, які він оплатив будь-якій юридичній особі чи фізичній особі-підприємцю, що пройшли прекваліфікацію і можуть брати участь у Програмі. Наводимо перелік прекваліфікованих компаній, які мають право надавати такі послуги: cutt.ly/SJFA7bH.

Ваучери надаються на 2 цілі:

На сертифікацію продукції: сертифікація, що може включати отримання національних сертифікатів та проведення сертифікації в міжнародних організаціях;

Маркетингові ваучери: створення / оновлення веб сайтів, їх просування; розроблення бренду продукції, логотипу, дизайну упаковки; поширення продукції в онлайн-магазинах; участь у маркетингових заходах (виставки, промоційні кампанії, ярмарки, бізнес-покази або інші подібні заходи); проведення промоційної та маркетингової компанії.

Для участі в конкурсі на отримання ваучерів може звернутися будь-який суб’єкт господарювання, який відповідає таким вимогам:

1) підпадає під визначення суб’єкта мікро- та малого підприємництва згідно з положеннями Господарського кодексу України;

2) працює в межах усіх видів діяльності згідно з КВЕД 2010, крім тих, які підлягають ліцензуванню;

3) має зареєстроване місцезнаходження на території Львівської області;

4) виробляє фізичний продукт (самостійно або із залученням підрядних організацій, але є власниками прав інтелектуальної власності) або надає сервіси з високою доданою вартістю.

 Пакет документів необхідних для  участі у конкурсі:

1) Проєкт розвитку бізнесу згідно з формою, визначеною в додатку 1 (посилання: cutt.ly/DJFFdFi).

2) Комерційна пропозиція від прекваліфікованої компанії. (Комерційна пропозиція готується прекваліфікованою компанією у довільній формі, але з обов'язковим вказанням назви суб'єкта господарювання, якому вона надана, описом та вартістю послуг, які можуть бути надані за рахунок ваучера).

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати в @департамент економічної політики ЛОДА за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18  (контактний тел.: 299-92-79).

Довідково: конкурс проводиться в рамках реалізації Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану 

 

 

 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
16:15