​У Дрогобицькій РДА представили керівника оборонної та мобілізаційної роботи

​У Дрогобицькій РДА представили керівника оборонної та мобілізаційної роботи

Керівником новоствореного сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи апарату Дрогобицької районної державної адміністрації став Олег Балог.

Цього тижня голова Дрогобицької РДА Степан Кулиняк представив новопризначеного посадовця службовцям райдержадміністрації.

Олег Балог призначений на посаду за результатами конкурсу на зайняття посади державної служби.

Новопризначений посадовець за освітою юрист, присяжний Дрогобицького міськрайонного суду. Був головою правління ГО «Спілка безпеки управління „Антикорупція“. Пріоритетними завданнями організації було надання консультативно-методичної допомоги у галузі права щодо дотримання прав людини, здійснення громадського контролю за дотриманням прав людини, виявлення можливих ознак корупційних діянь, створення експертних груп за актуальними напрямками та залученням фахівців для участі в опрацюванні важливих питань забезпечення прав людини в діяльності правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування та багато інших важливих питань.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної антикорупційної політики, активну громадянську діяльність, сумлінну працю та високий професіоналізм в 2018 році Олег Балог був відзначений державною нагородою, а саме Грамотою Верховної Ради України, нагрудним знаком. Окрім цього, Олег Балог був депутатом Дрогобицької міської ради.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
22:54