У Бориславі відбувся турнір зі спортивної акробатики

У Бориславі відбувся турнір зі спортивної акробатики

27 грудня в Бориславській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся регіональний турнір зі спортивної акробатики, присвячений пам’яті тренера Олени Шутяк.  Участь у змаганнях взяли понад 100 спортсменів з міст Борислава, Дрогобича, Львова.

Олена Шутяк — кандидат у майстри спорту України зі спортивної акробатики. За свою коротку, але сумлінну тренерську кар’єру, вдихнула нове життя у розвиток спортивної акробатики нашого міста. Вона підготувала жіночу групу Майстрів спорту України в складі Оксани Пукальської, Марії Круць, Тетяни Фільварської. Її вихованки Оля Шутяк та Олена Капко виступали за збірну області. Несподівана, важка хвороба передчасно забрала молодого, перспективного тренера. Багато не встигла зробити, але дуже любила свою роботу, любила зал, в якому виросла, любила своїх вихованок. 

Борислав у турнірі представив 31 учасник. За підсумками турніру у командному заліку Борислав посів III сходинку. В індивідуальних заліках наші спортсмени здобули 10 золотих, 12 срібних та 8 бронзових медалей. Команди нагородили кубками й грамотами, а переможців та призерів у номінаціях — грамотами й медалями управління культури, молоді, фізичної культури та спорту Бориславської міської ради. 

Готували переможців і призерів змагань тренери відділення спортивної акробатики Яремчук Христина, Асланіді Світлана, Чопик Георгій.

Фото: Бориславська міська рада 

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:02