​Територіальні громади продовжують роботу з інвентаризації водних та лісових ресурсів, а також об’єктів комунальної та держвласності

​Територіальні громади продовжують роботу з інвентаризації водних та лісових ресурсів, а також об’єктів комунальної та держвласності

Територіальні громади Дрогобицького району повинні провести інвентаризацію водних та лісових ресурсів на своїх територіях, а також об’єктів комунальної та державної власності. На разі у всіх громадах процес інвентаризації визначених об’єктів підходить до завершення.

Про це сьогодні, 4 жовтня, йшлося під час щотижневої апаратної наради голови Дрогобицької РДА Степана Кулиняка з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Як зазначив керівник управління розвитку територій та інфраструктури Дрогобицької РДА Володимир Годяк, доформовують переліки Трускавецька та Східницька громади. Спільно з територіальними громадами у цьому прямі працюють фахівці лісового та водного господарств району.

Сама ж інвентаризація необхідна для чіткого обліку ресурсів та об’єктів, що дозволить ефективно ними управляти та забезпечить наповнення місцевих бюджетів.

Окрім цього, голова Дрогобицької РДА Степан Кулиняк доручив управлінню розвитку територій та інфраструктури райдержадміністрації звернутися до територіальних громад щодо результатів усунення ними порушень, зафіксованих актами обстежень спеціальною робочою групою, у експлуатації сміттєзвалищ на їх територіях.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
18:36