Стартує прийом документів для підтримки релокованого на Львівщину бізнесу

Стартує прийом документів для підтримки релокованого на Львівщину бізнесу

Підтримка полягає у наданні безповоротної фінансової допомоги для підтримки організації фінансово-господарської діяльності (крім заробітної плати і капітальних видатків).

Департамент економічної політики ЛОВА оголошує прийом документів для бізнесу, який здійснив переміщення виробничих потужностей на територію Львівської області з інших регіонів України.

Прийом документів відбувається в межах Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік (далі – Програма).

Вимоги до суб'єкта господарювання на отримання безповоротної фінансової допомоги:

1) підприємство здійснило переміщення виробничих потужностей на територію Львівської області;

2) підприємство зареєструвалось у Львівській області;

3) підприємство працює в межах видів діяльності згідно із КВЕД 2010, що підпадають під перелік усіх груп розділів 1-33 Секцій A,B,C.

Департамент економічної політики ЛОВА надає безповоротну фінансову допомогу суб’єктам підприємницької діяльності, які відповідають вимогам у сумі 100 тис. грн і додатково 100 тис. грн, якщо переміщене підприємство створило не менше 20 нових робочих місць під час воєнного стану на момент подачі заявки. 

Процедура подання заявки на отримання допомоги:

  1. Заявка подається за формою, визначеною в додатку 1 (https://cutt.ly/d7p2QBO).
  2. Прийом заявок триває на період воєнного стану за наявності фінансового ресурсу.

Подані заявки реєструються в журналі реєстрації із зазначенням виключно порядкового номера в хронологічному порядку прийняття та засвідчуються підписом керівника суб’єкта господарювання. 

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати до департаменту економічної політики обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18.

Детально ознайомитись з Програмою підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік можназа посиланням.

Контактний телефон: (032) 299-92-79.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:10