Штормове попередження: на Львівщину насувається циклон

Штормове попередження: на Львівщину насувається циклон

Синоптики попереджають мешканців Львівщини про погіршення погодних умов. Про це повідомляє Львівський регіональний центру гідрометеорології.

У зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від циклону, що зміщується  із Балкан на територію України, очікується  ускладнення погодних умов: значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг). На півдні території сильний мокрий сніг та сніг. Подекуди ожеледь, налипання снігу. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-західний, 9-14 мс, хуртовини. Приріст висоти снігового покриву 15-25 см. Ввечері 14 грудня та на добу 15 грудня на Львівщині місцями туман видимістю 200 – 500 м. На дорогах ожеледиця. Встановлено 1 –й рівень небезпечності – жовтий.

За повідомленням Львівського регіонального центр гідрометеорології також йдеться про попередження про сніголавинну небезпеку. Додамо, що очікувані погодні умови можуть негативно впливати на функціонування господарського  комплексу області: спричиняти порушення припинення руху транспорту на дорогах та вулицях, ускладнювати роботу підприємств енергетики, зв’язку, будівництва та комунального господарства.

З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та своєчасної ліквідації їх можливих наслідків, Дрогобицька районна державна адміністрація пропонує комунальним службам міста вчасно відреагувати на складані погодні умови задля уникнення снігового колапсу.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
18:30