Розпочався прийом публіцистичних робіт на здобуття премії імені Івана Франка: як подати заявку

Розпочався прийом публіцистичних робіт на здобуття премії імені Івана Франка: як подати заявку

Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

На конкурс подаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної сфери, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, як за півроку до їх висунення. 

Перелік документів:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);
  • примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення;
  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу). 

Важливо, що відповідно до п. 4 Положення про премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома й більше творами. 

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Держкомтелерадіо, з позначкою «на здобуття премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності». Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати до Держкомтелерадіо на електронну адресу iv@comin.gov.ua 

З Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному вебсайті Держкомтелерадіо (http://comin.kmu.gov.ua) у розділі «Конкурси, премії» (рубрика «Премії»). Телефон для довідок: (044) 278-86-96,  279-51-56.

Прийом робіт  з 1 березня до 1 травня 2023 року.

Довідково. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003 № 1832 «Про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності» (зі змінами) Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка — 27 серпня — у розмірі десяти тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Держкомтелерадіо у таких чотирьох номінаціях:

  • за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;
  • за кращий твір у телевізійній сфері;
  • за кращий твір у радіомовній сфері;
  • за кращу наукову роботу в інформаційній сфері. 
Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
16:28