Родини військовослужбовців російсько-української війни можуть отримати безкоштовну юридичну допомогу

Родини військовослужбовців російсько-української війни можуть отримати безкоштовну юридичну допомогу

Родини українських військовослужбовців, воїнів російсько-української можуть отримати безкоштовну консультацію у консультативно-координаційному центрі при Дрогобицькій РВА для внутрішньо переміщених осіб, сімей військовослужбовців та усіх, хто потребує допомоги внаслідок військової агресії російської федерації.

Наступного тижня на Дрогобиччину прибудуть фахівці з питань права Офісу підтримки родин воїнів у Львові. Відтак члени сімей військовослужбовців з Дрогобицького району можуть отримати безкоштовну юридичну консультацію та супровід.

Для того, щоб зареєструватися на консультацію, потрібно заповнити анкету за посиланням: cutt.ly/mXDsW14 або ж звернутися до Консультаційно-координаційного центру у Дрогобичі за адресою: вул. 22, січня, 28. Контактний номер телефону: 067-471-02-45.

Серед питань, які можуть допомогти вирішити юристи Офісу підтримки родин воїнів:

  • формування пакету документів, комунікація із відповідальними органами, передання документів для прийняття рішення;
  • допомога близьким та родинам військовослужбовців з питань отримання соціальних виплат, пошуку у реєстрах зниклих та полонених (в т.ч. набуття статусу особи, яка зникла безвісті за особливих обставин);
  • безкоштовний адвокатський супровід (pro bono) з питань правового захисту та відновлення прав військовослужбовців (встановлення фактів, що мають юридичне значення; соціальних гарантій тощо. 

Нагадаємо, що у Консультаційно-координаційному центрі Дрогобиччини усі охочі, зокрема внутрішньо переміщені особи, члени родин військовослужбовців можуть отримати різного роду допомогу, а саме: юридичну, психологічну, соціальну допомоги та консультації. У Центрі працюють фахівці різних сфер, тому звернувшись сюди, можна полегшити вирішення тої чи іншої проблеми, або знайти шляхи та механізми її вирішення.

Отримати безкоштовну допомогу, можна також зареєструвавшись за посиланням:

cutt.ly/4BtOEzM

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
11:13