Молодь, яку цікавлять медіакомунікації, запрошують на стажування

Молодь, яку цікавлять медіакомунікації, запрошують на стажування

Львівський обласний молодіжний центр запускає набір на стажування в комунікаційному відділі. Програма стажування в комунікаційному відділі центру — це унікальна можливість для активних молодих людей, які хочуть розвинути свій творчий потенціал в сфері онлайн-комунікацій та цікавляться розвитком молодіжної політики у Львівській області.

Команда молодіжного центру шукає стажерів на позиції контент-менеджерів, дизайнерів, відеомейкерів TikTok, youtube та інстаграм.

Після успішного проходження стажування молоді люди отримають  сертифікат  та рекомендацію від Львівського обласного молодіжного центру, доступ до участі у різноманітних  тренінгах,  а також  міжнародних проєктах, доступ до спільноти людей, які творять молодіжну політику у Львівській області та вагоме доповнення до свого портфоліо.

Колектив Львівського обласного молодіжного центру забезпечить менторську підтримку під час стажування, а також  комфортні умови роботи для стажерів, які будуть сприяти максимальному розвитку творчого потенціалу молоді Львівської області.

“Ми шукаємо ініціативних та творчих людей, які хочуть писати пости для соціальних мереж, знімати креативні відео, створювати графічні дизайни або ж розробляти піар-стратегії. Стажери матимуть унікальну можливість мандрувати Львівщиною, зокрема, у межах проєкту “ІмпактБус”, знайомитися з місцевою молоддю та вивчати життя різних громад”, — зазначила комунікаційна менеджерка Львівського обласного молодіжного центру Катерина Воронова.

Стажування  триватиме з 22 лютого по 30 квітня 2022 року. Формат роботи поєднуватиме в собі офлайн і онлайн зустрічі.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: ttps://forms.gle/dvp8SgHSymtVYTXV9

Реєстрація триває до 09 лютого 2022 року (включно).

Більше інформації про діяльність Львівського обласного молодіжного центру можна переглянути за посиланням: https://linktr.ee/lomc

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
19:27