Мешканців Дрогобицького району закликають вакцинуватися від COVID-19

Мешканців Дрогобицького району закликають вакцинуватися від COVID-19

Вакцинація – це єдиний спосіб перемогти пандемію. Зараз спостерігаємо найнижчі показники захворюваності на COVID-19 та завантаженість ліжкомісць за останні півроку. Зменшення показників госпіталізації свідчить про те, що, дякуючи медикам та сумлінному дотриманню населенням карантинних обмежень, ми зуміли на даному етапі призупинити поширення захворювання.

Про це у середу, 21 липня, йшлося під час зустрічі керівника Управління гуманітарної політики Дрогобицької РДА та керівника сфери охорони здоров'я Дрогобицької РДА Петра Сушка з підприємцями, які надають послуги з перевезення пасажирів у Дрогобицькому районі.

Попередньо така зустріч відбулася з жителями Меденицької громади за участі медиків.

«Ми маємо відповідально поставитися до процесу вакцинації і кожен пройти цей етап. Бо це наразі єдиний спосіб захистити себе і оточуючих від коронавірусу, а якщо хвороба не омине, то її перебіг буде значно легшим», — звернулася до присутніх Надія Козар.

Так, підприємців-перевізників закликали поспілкуватися з водіями громадського транспорту, які щодня в силу своєї роботи зустрічаються з величезною кількістю людей, та донести їм важливість вакцинування. А відтак, щоб кожен особисто міг прийняти правильне для себе рішення.

Для збільшення кількості щеплень у Дрогобичі на базі колишнього районного народного дому та у Трускавці на базі міської лікарні організували роботу Центрів масової вакцинації. Вони працюють у суботу та неділю і провакцинуватися може кожен охочий, маючи при собі документ посвідчення особи.

Такі Центри створюються за дорученням Президента України. До Дня Незалежності планується провакциновати 10 мільйонів українців. Це цілком реальна цифра, якщо всі будуть відповідальними, свідомими та йтимуть на вакцинацію.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
15:28