Максим Козицький привітав журналістів з професійним святом

Максим Козицький привітав журналістів з професійним святом

Напередодні Дня журналіста голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький привітав працівників ТРК “Перший Західний”.

“Нещодавно ваш колектив відзначили нагородою «Честь професії» — це свідчить про професіоналізм, про величезну спільну перемогу, про чесність і відкритість. Перший Західний – це бренд, який ви створили своєю працею і своїм професійним відношенням! І велика заслуга у цьому вашого керівника Ольги Цап – лідера і фаната своєї професії! Ви – чи не єдиний регіональний канал, який мовить на Сході України. І це ознака того, що ви точно розумієте усю важливість україномовного контенту для цих територій. Побільше вам перемог на усіх фронтах! Дякую вам за те, що показуєте правду! ”, – зазначив очільник області.

Відтак, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня журналіста найкращих фахівців відзначили Подяками .

Зокрема, нагороди отримали: редакторки Діана Будкевич та Наталія Ничай, ведуча програм Ольга Телипська та фотографиня Юлія Малинка.

День працівників засобів масової інформації в Україні щорічно відзначають 6 червня з 1994 року. Саме цього дня Спілку журналістів України прийняли до Міжнародної федерації журналістів.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
12:11