Громади можуть отримати безоплатну методологічну підтримку щодо розвитку мережі індустріальних парків

Громади можуть отримати безоплатну методологічну підтримку щодо розвитку мережі індустріальних парків

Громади, які мають намір розвивати свій промисловий потенціал, тепер мають шанс отримати безкоштовну методологічну підтримку щодо розвитку мережі індустріальних парків. Заявки від громад на безкоштовну підтримку приймає Офіс реформ Кабінету Міністрів України.

Як зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький наразі на Львівщині зареєстровані 9 індустріальних парків загальною площею понад 241 га. Попередньо, два індустріальні парки Львівщини (Рясне-2 та Кам’янка-Бузька) потрапили до програми створення мережі з 25 ефективних індустріальних парків за 3 роки.

Зокрема, для Кам’янки-Бузької коштами Державного фонду регіонального розвитку передбачено 9,6 млн гривень. Першою чергою будівництва передбачено облаштування водопостачання та водовідведення майданчика індустріального парку. Також, в межах цього проєкту планують реалізувати ще три черги будівництва, в результаті чого до майданчика індустріального парку прокладуть під’їзну дорогу та під'єднають ділянку до мереж електро та газопостачання.

Мета такої ініціативи Мінрегіону — створити інфраструктуру промислових майданчиків (під'їзні дороги, електро-, газо-, водопостачання, інтернет, каналізація).

Подати заявку на отримання безплатної методологічної підтримки щодо розвитку мережі індустріальних парків громади можуть до 23 серпня на пошту sachuk@kmu.gov.ua, тел. +380970167185. Прохання звертатись у месенджери (whatsup, viber, telegram).

Відбір переможців — 24 серпня.


Стежте за новинами в нашому Telegram-каналі


Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
17:43