Дрогобич джазовий: у місті відбудеться XXI Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики

Дрогобич джазовий: у місті відбудеться XXI Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики

2 грудня у Дрогобичі відбудеться XXI Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez. Це найбільший транскордонний джазовий фестиваль, який відбувається одночасно у двох країнах – Україні та Польщі. Минулого року через всесвітню пандемію фестиваль у Дрогобичі не проводили..

Цьогоріч Jazz Bez знову повертається у Дрогобичі. попри всі труднощі та проблеми у нашому місті відбудеться уже вп'яте. Тому зима в Дрогобичі розпочнеться з джазу!», – ділиться Олександр Максимов, організатор Jazz Bez у Дрогобичі. Захід відбудеться в Народному домі імені Івана Франка. Початок о 19:00.

Під час фестивалю виступатимуть джазові бенди з України та Польщі. Розпочнуть JazzBezстуденти музичного коледжу ім. Барвінського «Лабораторія джазу», The Miracle (Україна), Awatair (Польща/Україна).  

Ведуча концерту – Єва Райська. Засновник фестивалю – Маркіян Іващишин. Організатори у Дрогобичі – DRO. ART. та Управління культури та розвитку туризму ДМР. Співорганізатори – Дрогобицька міська рада та Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича.

Придбати квитки можна у Туристично-інформаційному центрі м. Дрогобича (Ратуша, Пл. Ринок, 1) тел.: (097) 786-60-09, drogo.centr@gmail.com

 Важливо!

Захід відбудеться з дотриманням всіх правил карантину «червоної зони», а саме, вхід тільки за наявності паспорту вакцинації або негативного ПЛР-тесту (72 год.) Не забувайте маски, на вході буде температурний контроль.

Слухаймо джаз та бережімо себе і тих, хто поруч!

 

Наші контакти:

+380 98 575 72 28  Олександр Максимов – організатор Jazz Bez у Дрогобичі

+38096 21 00316 Маріанна Максимова – прес-центр фестивалю у Дрогобичі.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
16:06