До Львова завітали Клаус Екснер та Ігор Ветзел.

До Львова завітали Клаус Екснер та Ігор Ветзел.

Дуже радий вітати шанованих гостей на Львівщині – пана Клауса Екснера та Ігоря Ветзеля.

Це вже тринадцятий візит до Львова доктора медицини та хірурга з Франкфурта-на-Майні за останні 9 років. Перший візит відбувся під час футбольного чемпіонату «Євро–2012» за підтримки організації «BigShoe»і посольства Німеччини в Україні.
Сьогодні ж приїзд пана Клауса став можливим завдяки фінансовій підтримці півзахисника збірної України Олександра Зінченка. 24-річний футболіст профінансував приїзд хірурга за призові кошти за Євро-2020. Без сумніву гідний вчинок достойний похвали.
За період співпраці пан Клаус Екснер обстежив понад 600 пацієнтів з вродженими вадами, післяопіковими рубцевими деформаціями, раневими дефектами, та разом з українськими лікарями прооперував більш як 260 хворих з усіх областей України.
І під час цього візиту пан Клаус Екснер планує проконсультувати біля 40 дітей зі складними набутими і вродженими вадами та спільно з українськими лікарями провести біля 30 пластичних й реконструктивних операцій.
Я щиро дякую за безкорисливу допомогу, адже маленькі пацієнти зможуть її отримати абсолютно безкоштовно.
Також важливо, що візити німецького хірурга не лише дозволяють українським пацієнтам отримати якісну медичну допомогу новітніми методами лікування, а й дають можливість нашим дитячим хірургам перейняти успішний досвід пластичної реконструктивної хірургії. Це напрям, який давно розвивається у світі, проте для України є відносно новим.
Діти – це вразлива категорія пацієнтів, яка потребує особливого підходу медиків. А їхній захист та безпека, створення найкращих умов для лікування є одним з наших пріоритетних завдань.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
15:56