Для адаптації закладів освіти Львівщини батькам дітей-ВПО пропонують пройти опитування

Для адаптації закладів освіти Львівщини батькам дітей-ВПО пропонують пройти опитування

Постійна комісія з питань освіти, науки та інновацій Львівської облради спільно з проєктом Ради Європи «Зміцнення громадської участі у демократичному процесі прийняття рішень в Україні» проводить онлайн-опитування для батьків чи опікунів дітей — школярів з-поміж ВПО, які планують навчатись у школах Львівщини.

Це опитування допоможе з'ясувати як внутрішньо переміщені особи бачать процес адаптації освітнього процесу до потреб школярів-ВПО. Анкету також дасть зрозуміти проблеми, з якими зіткнулись ВПО при зарахуванні в нові школи, їх потенційні потреби у новому навчальному році, а також заходи, які допоможуть краще та легше інтегруватись дітям у нове освітнє середовище.

Заповнити опитувальник можна до 22 липня 2022 року. Заповнення анкети допоможе краще адаптувати роботу закладів освіти до потреб її нових учнів.

Результати досліджень ляжуть в основу формування обласної стратегії освіти у частині «Інтеграція та потреби ВПО».

Увага! Заповнюючи  анкету ви даєте дозвіл на обробку експертами Ради Європи в Україні своїх персональних даних в межах дослідження. Ми гарантуємо, що особисті дані не будуть передані та використані у жодних інших цілях та способах.

Офіційний телеграм-канал
Дрогобицької районної військової адміністрації
10:18